Přeskočit na navigaci

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Články » Obnova smíchovských parků


Články o pražských hřištích

Související

Poslední články

Nejčtenější

Obnova smíchovských parků [19.8.2004]

Autor: | Městská část: Praha 5

Smíchovské parky čekají další úpravy. Radnice Prahy 5 se rozhodla obnovit síť cesta na vrchu Mrázovka, ten už stačila vyčistit od černých skládek a v zimě začala s údržbou tamních pozemků a zeleně.

Svatava MACUROVÁ, moderátorka
Smíchovské parky čekají další úpravy. Radnice Prahy 5 se rozhodla obnovit síť cesta na vrchu Mrázovka, ten už stačila vyčistit od černých skládek a v zimě začala s údržbou tamních pozemků a zeleně. Dále chce také rozšířit park Sacre Coeur. A na řadu přijdou také nerekonstruované části náměstí 14. října a zahrady vily Porthajmka. Radnice plánuje obě plochy spojit. Na tyto úpravy si nechá nejprve vypracovat studii.

Petr HORÁK, místostarosta Prahy 5
Postupem od těch nejponičenějších ploch k těm, které jsou relativně v pořádku. Nicméně naší snahou je, aby Smíchov měl opravdu kvalitní parkovou plochu, kvalitní zeleň, která bude sloužit veřejnosti. Na ty opravy hřišť a parkové plochy jsou ročně vyčleněny prostředky ve výši pětadvaceti milionů korun.

↑ Nahoru

Komentáře

Komentářů: 0

Dosud nebyl vložen žádný komentář.


Vyhledávání
Tipy:
Levný webhosting

Hledáte spolehlivý a levný webhosting? Pak vyzkoušejte Český hosting. Jeden program se vším co potřebujete pro své www stránky.