Přeskočit na navigaci

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Články » Parky a hřiště na Praze 2


Články o pražských hřištích

Související

Poslední články

Nejčtenější

Parky a hřiště na Praze 2 [5.2.2008]

Autor: MK | Městská část: Praha 2

Po dlouhé době jsme se vrátili k těmto stránkách, abychom je rozšířili o hřiště na Praze 2. Další městské části budou následovat.

Naše stránky vznikly proto, aby pomáhali lidem se zájmem o sport a odpočinek v Praze nalézt vhodné místo pro tyto činnosti v jejich nejbližším okolí. Možná ještě důležitější skupinou, pro kterou jsme začali budouvat tento web, byly maminky s dětmi. Dlouhou dobu jste tu našli jen parky a dětská hřistě na Praze 5, se kterou jsme spolupráci zahájili. Konečně nastal čas tento nedostatek odstranit.

Dětská hřiště a parky na Praze 2

V lednu jsme začali plnit nová hřiště. Náhodným výběrem jsme zvolili Prahu 2. Na Praze 2 se nachází 20 hřišť nebo parků. Dvanáct z nich je volně přístupných a 8 se nachází u základních škol a jsou přístupné veřejnosti během školního roku. S konkrétní otevírací dobou se seznámíte na stránce daného hřiště.

Naplnit celou Prahu 2 bychom chtěli do konce února. Pokud nebudete mít konkrétní požadavek na další lokalitu, opět ji zvolíme náhodně. Doufáme, že během letošního roku podstatně doplníme katalog hřišť a stránky tak budou plnit svůj úkol.

↑ Nahoru

Komentáře

Komentářů: 0

Dosud nebyl vložen žádný komentář.


Vyhledávání
Tipy:
Levný webhosting

Hledáte spolehlivý a levný webhosting? Pak vyzkoušejte Český hosting. Jeden program se vším co potřebujete pro své www stránky.