Přeskočit na navigaci

Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Články » Smíchovská radnice opraví cesty na Mrázovce a v Husových sadech


Články o pražských hřištích

Související

Poslední články

Nejčtenější

Smíchovská radnice opraví cesty na Mrázovce a v Husových sadech [15.9.2004]

Autor: Libuše Hanzalová | Městská část: Praha 5

Smíchovská radnice opraví cesty na vrchu Mrázovka a v Husových sadech. Obě místa patří k velmi oblíbeným a hojně navštěvovaným parkům v Praze 5. Stavební úpravy budou stát dva miliony korun, řekl dnes novinářům starosta Milan Jančík.

Svah mezi parkem Husovy sady a Černým vrchem je využíván jako spojnice mezi ulicemi Vrchlického, na Věnečku a Nad Popelkou. Cesta na západní straně parku byla opravena a zpevněna kamennou zídkou už před dvěma lety. Poměrně často používaná cesta na východní straně je nedlážděná. Není zajištěna proti erozi, což rozrušuje stabilitu svahu. Cena úprav bude téměř 700 000 korun.

Ve špatném stavu jsou i cesty v parku Mrázovka. Po dokončení stavebních prací na portálu silničních tunelů a první etapy obnovy vedlejších cest se městská část pustí do dalších úprav. Za 600 000 korun úplně obnoví veřejné osvětlení podél jedné z hlavních přístupových cest z ulice Na Zatlance. Současně opraví za 700 000 korun zcela nefunkční hlavní schodiště, které je od ledna uzavřeno.

↑ Nahoru

Komentáře

Komentářů: 0

Dosud nebyl vložen žádný komentář.


Vyhledávání
Tipy:
Levný webhosting

Hledáte spolehlivý a levný webhosting? Pak vyzkoušejte Český hosting. Jeden program se vším co potřebujete pro své www stránky.